Конкурс молодіжних проектів: молодь Торчинської громади може отримати 30 тисяч гривень на реалізацію молодіжних проєктів

Дата: 07.05.2024 18:12
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

На виконання Програми розвитку молодіжної політики Торчинської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, затвердженої рішенням Торчинської селищної ради №40/2 від 30.04. 2024 року, розпорядження селищного голови Торчинської селищної ради від 30.04.2024р. № 82 «Про організацію та проведення конкурсу молодіжних проектів для організації змістовного молодіжного дозвілля» та відповідно до Порядку проведення конкурсу молодіжних проектів, з метою реалізації державної політики з питань молоді щодо надання для реалізації молодіжних проектів, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді Торчинській селищній територіальній громаді оголошено прийом документів на участь у конкурсу молодіжних проектів, розроблених молодіжними ініціативними групами, органами учнівського самоврядування,  інститутами громадянського суспільства, які проводять свою діяльність на території Торчинської селищної ради стосовно молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2024 році  за рахунок залучених коштів  у рамках Програми «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у  7-ми західних областях»,  що імплементується ICAP Єднання за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), перелік видів діяльності, що можуть бути підтримані в межах конкурсу (далі – Конкурс).

 

Кількість проектів, що отримують фінансування, залежить від бюджетів поданих проектів, але на сукупну суму 150 000 грн за рахунок залучених коштів у рамках Програми «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у  7-ми західних областях»,  що імплементується ICAP Єднання за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), передбачених у місцевому бюджеті у 2024 році на виконання Програми розвитку молодіжної політики Торчинської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, затвердженої рішенням Торчинської селищної ради від 30.04. 2024 року №40/2

Гранична сума для одного проекту – 30 000 грн.

 

         Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких цілей та пріоритетних завдань:

  • збільшення кількості молодіжних проектів, спрямованих на реалізацію молодіжної політики;
  • розкриття творчого потенціалу молоді;
  • активізація діяльності молодіжних громадських об’єднань;
  • набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти;
  • підвищення рівня відповідальності за виконання громадської роботи.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

  • формування активної громадянської позиції та популяризація поваги до прав людини серед молоді;
  • мистецтво (пленери, творчі події, виставки, перформанси, просвітницькі проекти тощо);
  • активний відпочинок та популяризація серед молоді здорового та безпечного способу життя;
  • виховання молодіжної еліти, як якісно нових носіїв державної влади, свідомих патріотично-налаштованих представників громади;
  • неформальна освіта (набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти);
  • розвиток молодіжної інфраструктури (залучення молоді до процесу створення та відкриття молодіжних просторів та активізація їх діяльності).

 

Конкурсні пропозиції можуть подавати молодіжні ініціативні групи, органи учнівського самоврядування,  інститути громадянського суспільства, які проводять свою діяльність на території Торчинської селищної ради стосовно молоді.

Громадські організації або ініціативні групи можуть подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

  • заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1 Порядку;
  • опис проєкту за формою згідно з додатком 2 Порядку;
  • кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) проєкту за формою згідно з додатком 3 Порядку.

Організація проведення конкурсу, виконання (реалізація) проєктів що подаються для участі в конкурсі, має відбуватися протягом червня-жовтня 2024 року.

Конкурсна пропозиція готується українською мовою, подається з 07 травня до 27 травня 2024 року у паперовій або електронній формі за адресою: смт Торчин, вул. Незалежності, 82, ІІ поверх, Ревуцька А.В., секретар конкурсної комісії; електронна пошта alla.revutska0@gmail.com; 0502384178. 

Із вимогами до конкурсної документації та умовами її подання, формою заяви про участь у конкурсі, формою опису та кошторису витрат, необхідних для виконання/реалізації проєкту можна ознайомитись нижче.

 

Розпорядження конкурс проєктів Торчин

Аплікаційна форма і бюджет проєкту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь