В Торчинській громаді відкрито поліцейську станцію, де працюватиме поліцейський офіцер Торчинської громади

Дата: 20.09.2023 11:26
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

20 вересня відбулося офіційне відкриття поліцейської станції та представлення поліцейського офіцера Торчинської громади.

У заході взяли участь Начальник ГУНП у Волинській області, полковник поліції Юрій Крошко, депутат Волинської обласної ради Юрій Харченко, голова Торчинської громади Юрій Кревський, співробітники поліції та представники місцевої влади.

Юрій Крошко представив поліцейського офіцера громади та зазначив, що важливим рішенням керівництва громади було спрямування зусиль у напрямку безпеки громади та реалізація такого потрібного проекту.

"Цей новий офіцер на 99,9% часу знаходитиметься саме у громаді і житиме вашими проблемами. Це – ваш поліцейський. І головний критерій оцінки його роботи – це саме ваша довіра", – додав Юрій Олександрович.

Крім того Юрій Олександрович вручив Лист подяки селищному голові Юрію Кревському за ініціативність, активну громадську позицію, плідну співпраую з поліцією Волинської області та участь у проєкті "Поліцейський офіцер громади".

«Основні завдання поліцейських офіцерів громади: забезпечення правопорядку, стеження за дотриманням правил дорожнього руху, запобігання правопорушенням та злочинам, а також надання якісних поліцейських послуг населенню. Тому впевнений, що ситуація з дотриманням правопорядку в Торчинській громаді покращиться», - сказав Юрій Харченко, депутат обласної ради.

Як зазначив Торчинський селищний голова Юрій Кревський, громада зацікавлена у таких безпекових ініціативах та робить усе можливе для їх реалізації. Поліцейський офіцер громади нестиме службу у поліцейській станції, яка оснащена всім необхідним для роботи. Для ефективного обслуговування населених пунктів шериф отримав службовий автомобіль. Усе це стало можливим завдяки виділення коштів з бюджету Торчинської селищної ради.

Правопорядок в громаді буде забезпечувати лейтенант Богдан Самчук. Він понад 10 років працює в органах поліції. А перед тим, як стати поліцейським офіцером – пройшов спеціальні курси та навчання.

Місцезнаходження Поліцейської станції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області:

смт Торчин, вул.Незалежності,82, І поверх.

Поліцейський офіцер громади:

Самчук Богдан Богданович

Тел.. 0676010102

Чергова частина:

Тел. 0504845265 або 102


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь