Інформація щодо фінансування заяв-розрахунків для надання матеріального забезпечення застрахованим особам

Дата: 30.11.2022 14:50
Кількість переглядів: 88

 

Станом на 30.11.2022р. Луцьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області профінансовано заявки-розрахунки, які були прийняті від роботодавців по 21.09.2022р. включно.

Нагадуємо, що після проведення виплат за рахунок коштів Фонду страхувальник надсилає повідомлення про виплату коштів застрахованим особам протягом місяця з дня проведення виплат.

         Повідомляємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).

         Після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється ним у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або одразу після надходження коштів від Фонду соціального страхування України .

         Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля здійснення усіх страхових виплат і допомог. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Україну. Разом переможемо.

 

Луцьке відділення УВД ФССУ

У Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь