Про проведення Луцьким відділенням УВД ФСС  України  у Волинській областістрахових виплат потерпілим від нещасних випадків на виробництві у 2019 році

Дата: 22.01.2020 08:46
Кількість переглядів: 209

 

Упродовж 2019 року Луцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області направило  6,3 млн. гривень на фінансування щомісячних страхових виплат для 256  потерпілих на виробництві та членів їх сімей. Видатки за цим напрямом зросли на 690 тис. гривень порівняно з 2018 роком.

 

Середній розмір щомісячної страхової виплати постраждалим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань склав 2,04 тис. грн. Збільшення сум виплат пов’язано, зокрема, із проведенням з 01.03.2019 перерахунку розміру щомісячних страхових виплат , відповідно до якого щомісячні страхові виплати потерпілим і членам їх сімей зросли на 5%.

 

Бюджетом Фонду на 2020 рік передбачено проведення перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей) з 01 березня 2020 року на коефіцієнт 1,165 (116,5%).

 

Луцьким відділенням Фонду у 2019 році було надано одноразову допомогу в разі стійкої втрати професійної працездатностісімом   потерпілим на суму 91,5 тис. грн.  Одноразову допомогу в разі смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку на виробництві отримало дві   сім’ї та п’ятеро  утриманців на суму 590  тис. грн.

 

За  2019 рік  Луцьким відділенням проведено  виплати на відшкодування допомоги по тимчасовій непрацездатності потерпілим від нещасних випадків на виробництві на суму 349,7 тис. грн. Середній розмір допомоги, яка була надана 33 потерпілим, становить 10,6  тис. грн.

 

Також була проведена значна робота щодо медичної та соціальної реабілітації потерпілих від нещасних випадків на виробництві. На цей вид страхових виплат перераховано 876,8 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь