Розпорядження №79 «Про скликання сорокової позачергової сесії восьмого скликання»

Кількість переглядів: 16
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Розпорядження
Дата: 29.04.2024
Номер документу: 79
Назва документу: Про скликання сорокової позачергової сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:

 

 

ТОРЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

29 квітня 2024 року                       смт Торчин                                                   № 79                     

Про скликання сорокової позачергової сесії восьмого скликання

 

         Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 42, статтею 46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », Регламентом Торчинської селищної ради, вважаю за необхідне:

  1. Скликати сорокову позачергову сесію восьмого скликання 30

квітня 2024 року о 10.30 год. в залі засідань селищної ради.

  1. На сесію запросити депутатів селищної ради,  заступників селищного

голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старост сіл, начальників відділів та спеціалістів виконавчого апарату селищної ради, керівників підприємств та організацій селищної ради.

  1. На розгляд сесії включити до порядку денного наступні питання:

 

    1. Про затвердження порядку денного сорокової позачергової сесії восьмого скликання.
    2. Про передачу основних засобів на баланс Виробничого управління житлово-комунального господарства смт Торчин.
    3. Про створення молодіжного простору «МолоДіжка» Торчинської селищної територіальної громади.
    4. Про затвердження Меморандуму про співпрацю.
    5. Про затвердження Програми розвитку молодіжної політики Торчинської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.
    6. Про надання в оренду індивідуально визначене (рухоме) майно.
    7. Про безоплатне прийняття нежитлових приміщень з комунальної власності Городищенської сільської радим у комунальну власність Торчинської селищної ради.
    8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Павліку Анатолію Омеляновичу.
    9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Миронюк Ганні  Олександрівні
    10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Стоянович Тетяні Леонтіївні
    11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Зінчуку Сергію Феодосійович
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Лавренюк Лариси Анатоліївні.
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Громі Інні Василівні
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Стожуку Андрію Богдановичу.
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в спільну часткову власність та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)Гр. Міщук Аллі Володимирівні, Гр. Міщуку Вячеславу Петровичу
    16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на  частку (пай),  для ведення особистого селянського господарства гр. Щербик  Марії Петрівні
    17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду, для рибогосподарських потреб Торчинській селищній раді.
    18. Про з затвердження детального плану території земельної ділянки, для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній , які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку Торчинській селищній раді.
    19. Про надання дозволу на розроблення  проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність, для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній , які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку Гр. Януль Руслану Валерійовичу.
    20. Про надання дозволу на розроблення  проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду, для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд телекомунікацій ТОВ « ЮТК» ( Юкрейн  Тауер  Компані.
    21. Про надання дозволу на зміну сторони орендаря та укладання додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення Гр. Курліщук Ірині Богданівні  на феремерське  господарство «ЯРИНА- АГРО».
    22. Щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності загальною площею 8,6448га. (кадастровий номер 0722881200:01:001:0556), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва                                                   Торчинській селищній раді
    23. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі                      (на місцевості) частки (паю) гр.Зозулі Віктору Володимировичу.
    24. Про внесення зміни до рішення Смолигівської сільської ради від 24.12.2015 року № 2/22 « Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки , для ведення особисто селянського господарства                 Гр. Зінчуку Богдану Володимировичу
    25. Про скасування рішення Веселівської сільської ради від 18.10.2016 № 16/4« Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо виготовлення документів що посвідчують право спільно - сумісної власності на земельну ділянку, для будівництва і обслуговування житлового будинку,      господарських будівель та споруд»Гр. Гаврилюк Валентині Володимирівні
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в спільну сумісну власність та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)Гр. Опейді Валентині Володимирівні, Гр. Опейді Олександру Костянтиновичу, Гр. Опейді Павлу Костянтиновичу, Гр. Тузику Володимиру Костянтиновичу, Гр. Гаврилюку Богдану Степанович.
    27. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки, для   будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                                                                         Торчинська селищна рада.
    28. Про підготовку лотів для продажу права оренди на земельних торгах Торчинська селищна рада.
    29. Про поновлення договір оренди земельної ділянки від 12.10.2012 року, для городництва гр. Чайці Всеволоду Степановичу.
    30. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Кривецькому Богдану Володимировичу.
    31. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі                      (намісцевості) частки (паю) Кухарук Валентині Михайлівні.                                                                                   

 

 

Селищний голова                                                                  Юрій КРЕВСЬКИЙ

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь