Розпорядження №23 «Про скликання тридцять восьмої чергової сесії восьмого скликання»

Кількість переглядів: 32
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Розпорядження
Дата: 08.02.2024
Номер документу: 23
Назва документу: Про скликання тридцять восьмої чергової сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:

 

 

 

 

ТОРЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

08 лютого 2024 року                     смт Торчин                                                      № 23                  

Про скликання тридцять восьмої чергової сесії восьмого скликання

 

         Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 42, статтею 46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », Регламентом Торчинської селищної ради, вважаю за необхідне:

1. Скликати тридцять восьму чергову сесію восьмого скликання 21 лютого  2024 року о 10.30 год. в залі засідань селищної ради.

2. На сесію запросити депутатів селищної ради,  заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старост сіл, начальників відділів та спеціалістів виконавчого апарату селищної ради, керівників підприємств та організацій селищної ради.

3. На розгляд сесії включити до порядку денного наступні питання:

3.1. Про затвердження порядку денного тридцять восьмої чергової сесії восьмого скликання.

3.2. Про виконання бюджету Торчинської селищної територіальної громади за 2023 рік.

3.3. Про внесення змін до рішення сесії № 37/11 від 20.12.2023 року «Про бюджет Торчинської селищної територіальної громади на 2024 рік».

  1. 3.4. Про затвердження Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2024 рік.
  2. 3.5. Про затвердження Програми підтримки правоохоронних органів на 2024 рік.
  3. 3.6. Про внесення змін до Програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення Торчинської селищної ради на 2024 рік.
  4. 3.7. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Торчинської територіальної громади на 2024 рік.
  5. 3.8. Про внесення змін до Програми «Компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам по Торчинській територіальній громаді на 2024 рік».
  6. 3.9. Про затвердження Програми для кривдників території Торчинської територіальної громади на 2024-2027 роки.
  7. 3.10. Про затвердження розпоряджень, прийнятих селищним головою в міжсесійний період.

3.11. Про внесення змін до рішення сесії Торчинської селищної ради від 30.11.2020 № 1/16 «Про затвердження структури виконавчих органів».

3.12.  Про затвердження стратегії розвитку Смолигівської гімназії Торчинської селищної ради на 2024-2027 роки.

3.13. Про затвердження Положення про порядок встановлення меморіальних дошок та пам’ятних знаків на території населених пунктів Торчинської селищної ради.

3.14. Про проведення заходів із декомунізації у населених пунктах Торчинської територіальної громади.

3.15. Про перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Торчинської територіальної громади

3.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шевчуку Євгенію Васильовичу.

3.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Макаровій Інні Володимирівні.

3.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мачульській Олені Геннадіївні.

3.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Площинській Аллі Аркадіївні.

3.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Власюк Марії Семенівні.

3.21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у власність,для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Подашу Володимиру Олександровичу.

3.22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її  у спільну сумісну власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Андріяшеву Анатолію Михайловичу, Андріяшевій Людмилі Михайлівні, Вальчук Юлії Анатоліївні,  Вальчуку Тарасу Олександровичу.

3.23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності ( загальна площа 24,5295га кадастровий номер 0722880900:04:000:0041) Торчинській селищній раді.

3.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на  частку (пай),  для ведення особистого селянського господарства гр. Горошко Людмилі Антонівні.

3.25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ( для будівництва та обслуговування магазину) гр. Бенесь Інні Георгіївні.

3.26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду, для рибогосподарських потреб Торчинській селищній раді.

3.27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, водного фонду, для рибогосподарських потреб ( для рибогосподарської діяльності ) гр. Супрунюк Ользі Миколаївні.

3.28. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, водного фонду, для рибогосподарських потреб ( для рибогосподарської діяльності ) гр. Супрунюк Ользі Миколаївні.

3.29. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ « Міжгір’я ».

3.30. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ « Міжгір’я ».

3.31. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ « Міжгір’я ».

3.32. Про внесення зміни до договору оренди земельної ділянки від 20.11.2015 року, площею 39,8903 кадастровий номер 0724587100:01:003:0353, для ведення товарного сільськогосподарського призначення ФГ « Стельмащук».

3.33. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Торчинській селищній раді.

3.34. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки, для комерційної діяльності Торчинській селищній раді.

3.35. Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності загальною площею 0,2047га. (кадастровий номер 0722855400:01:001:1357), для будівництва і  обслуговування приміщення по виготовленню надгробних пам’ятників Торчинській селищній раді.

3.36. Про надання пільги зі сплати земельного податку на 2024 року Головному управлінню Національної поліції у Волинській області.

3.37. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Возняку Івану Івановичу.

3.38. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі   (на місцевості) частки (паю) гр. Бондару Віктору Євгеновичу.

 3.39.  Про  внесення зміни до  рішення  сесії Торчинської селищної  ради від 06.12.2023 року № 36/19 « Про затвердження  технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та передачу їх в оренду,  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії  ( для будівництва, обслуговування і експлуатації повітряної ЛЕП-10кВ Л 33-07) »  ПрАТ « Волиньобленерго ».

3.40. Про вилучення земельної ділянки із користування за згодою сторін, для  городництва гр. Кревського Миколи Никифоровича.

3.41. Про вилучення земельної ділянки із користування за згодою сторін, для  городництва гр. Кревської Ольги Миколаївни.

3.42. Про вилучення земельної ділянки із користування за згодою сторін, для  городництва гр. Юзепчук Любові Сергіївни.

3.43. Про вилучення земельної ділянки із користування за згодою сторін, для  городництва гр. Комарович Леоніди Андріївни.

3.44. Про вилучення земельної ділянки із користування за згодою сторін, для  городництва гр. Уманської Лесі Аркадіївни.

3.45. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Напорі Нілі Олексіївні.

 3.46. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Хлистику Олександру Васильовичу.

3.47. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Солодусі Тамарі Антонівні.

3.48. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Нестеруку Олексію Васильовичу.

 3.49. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Кондисюку Олександру Олександровичу.

3.50. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Воїні Івану Ярославовичу.

 3.51. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Бєльчиковій Зорині Вікторівні.

3.52. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Романовській Аллі Степанівні.

3.53. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Якимчуку Сергію Анатолійовичу.

3.54. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Мозолінському Івану Ростиславовичу.

3.55. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва гр. Тимощук Наталії Олександрівні.

 

Селищний голова                                                                  Юрій КРЕВСЬКИЙ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь