Рішення сесії №28/23 «Про передачу  в оренду земельної ділянки, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського  харчування гр. Гладуну Вадиму Павловичу»

Кількість переглядів: 28
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 22.03.2023
Номер документу: 28/23
Назва документу: Про передачу  в оренду земельної ділянки, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського  харчування гр. Гладуну Вадиму Павловичу
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

ТОРЧИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУЦЬКОГО  РАЙОНУ  ВОЛИНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22.03.2023 року  № 28/23  

смт  Торчин

 

Про передачу  в оренду земельної ділянки,

для будівництва та обслуговування об’єктів

туристичної інфраструктури та закладів

громадського  харчування

гр. Гладуну Вадиму Павловичу

         

         Розглянувши  заяву гр. Гладуна Вадима Павловича  про  передачу  в оренду   земельної  ділянки,  для  будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування , відповідно до Земельного  кодексу  України  ст.12, 93,124 ч.1,134 ч.2, Закону  України « Про оренду землі »  ст. 5, 6, 10 та враховуючи  пропозицію постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою  селищна  рада

 

В И Р І Ш И Л А :

       1.Передати гр. Гладуну Вадиму Павловичу в  довгострокову оренду строком на 49 років земельну ділянку  загальною  площею 0,1700га., кадастровий   номер хххххххххх:хх:ххх:хххх, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування, яка розташована в с. Білосток по вулиці _____________ Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області. Код цільового призначення згідно КВЦПЗ 03.08  .

       2.Затвердити орендну   плату   за   земельну   ділянку   загальною    площею   0,1700га., кадастровий  номер хххххххххх:хх:ххх:хххх,  в розмірі 3%  в  рік від  нормативно  грошової  оцінки.

       3.Доручити  селищному  голові   укласти   від   імені  Торчинської селищної ради договір оренди земельної ділянки на затверджених умовах визначених в пунктах 1,2, цього  рішення.

       4.Контроль  про  хід  виконання  даного   рішення покласти на постійну комісію з питань земельних  відносин, природокористування, планування  території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний голова                                                                      Юрій КРЕВСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь