Проекти рішень №27/ «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельних  часток (паю)   гр. Ярмолюк Лесі Миколаївні на території  Торчинської селищної ради»

Кількість переглядів: 15
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 22.02.2023
Номер документу: 27/
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельних  часток (паю)   гр. Ярмолюк Лесі Миколаївні на території  Торчинської селищної ради
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

ТОРЧИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУЦЬКОГО  РАЙОНУ  ВОЛИНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Восьме  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22.02.2023 року  № 27/                                                                                                  ПРОЄКТ

   смт  Торчин

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельних  часток (паю)  

гр. Ярмолюк Лесі Миколаївні

на території  Торчинської селищної ради

 

 

          Розглянувши заяву громадянки Ярмолюк Лесі Миколаївни  про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  земельної частки (паю),  відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст. 81,125, Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Закону України « Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток(паїв), статті 21 Закону України «Про державний земельний кадастр», та враховуючи   пропозицію  постійної  комісії  з  питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,  архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Ярмолюк Лесі Миколаївні , для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою виділення в натурі земельних часток ( паю)  площею 2,85га. умовних кадастрових гектарів, яка розташована на території  Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області.

2.Гр. Ярмолюк Лесі Миколаївні розробити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою виділення в натурі земельних часток ( паю)  та подати на розгляд сесії селищної ради.

3.Контроль  за   виконання   даного  рішення   покласти   на  постійну комісію   з   питань   земельних   відносин,  природокористування,  планування  території, будівництва,   архітектури,  охорони  пам’яток,  історичного  середовища  та  благоустрою.

 

 

Селищний голова                                                                        Юрій КРЕВСЬКИЙ                                                                                         


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь