Вчителі історії та правознавства говорили про вплив інноваційних технологій на особистість учнів

Дата: 12.01.2024 09:18
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

5 січня на базі Буянівської гімназії-філії ОЗЗСО Торчинський ліцей відбулося засідання ММПК вчителів предметів освітньої галузі «Суспільствознавство» (керівник Тетяна Томаченко).

Зустріч вчителів історії та правознавства Торчинської громади була надзвичайно насичена  новими ідеями та цікавими виступами з теми «Брейнстормінг: техніка для генерації нових ідей. Вплив інноваційних технологій на особистість учня на уроках правознавства та громадянської освіти».

На сучасному етапі розвитку українського суспільства особливої актуальності набувають освітні реформи, мета яких – створення інноваційного середовища  для розвитку основних компетентностей учнів.

Нова українська школа поставила перед українськими педагогами одне з нелегких завдань – осучаснити способи викладання навчальних дисциплін в школі.

Отож, педагоги нашої громади поділилися своїми напрацюваннями з предметів правознавство та громадянська освіта, новими методами та ідеями: вчитель ОЗЗСО Торчинський ліцей Галина Куцик «Медіаграмотність при викладанні курсу «Громадянська освіта»», Марія Мосюк, Воютинський ліцей, «Творча самореалізація учня на уроках правознавства», Мирослава Петрук, Білостоцька гімназія-філія, «30 кроків до НУШ…».

Сучасні вимоги освітніх стандартів змушують учителів не тільки надавати інформацію, а й шукати шляхи практичного застосування її  у повсякденному житті. Знання не заради знань, а знання – для збагачення життєвого досвіду дитини. Засідання пройшло творчо, плідно, пізнавально.

Тримаємо освітній фронт разом. Наближаємо ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь