Вчителі початкових класів ділилися досвідом і професіоналізмом

Дата: 10.01.2024 09:24
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Однією зі складових Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища, зокрема багатофункціональних гнучких просторів, що сприяють різним формам роботи, мотивують до навчання.

    Освітнє середовище - це особливості організації та управління класом, що відповідають розвивальним потребам дитини в соціокультурному контексті, а саме: розвитку працьовитості, ініціативності, довіри, вміння вчитися.

   НУШ покликана зробити навчання цікавим і доступним, радісним і пізнавальним для усіх дітей і для кожного зокрема. Як це зробити?

   5 січня 2024 року у Буянівській гімназії-філії ОЗЗСО Торчинський ліцей  пройшла методична  зустріч вчителів 1-2 класів Торчинської  ТГ.

    Вкотре педагоги довели свою майстерність , професіоналізм та обмінялися досвідом: приймали нестандартні рішення, генерували креативні ідеї, творчо підходили до виконання поставлених завдань.

     Головний спеціаліст гуманітарного відділу Лілія Сергіюк відмітила вміння працювати в команді, креативність, позитив у роботі наших педагогів. Це стало потужним імпульсом для подальшої творчої праці в НУШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь