Відбулося ІІІ засідання ММПК вчителів освітньої галузі «Природознавство»

Дата: 05.01.2024 10:20
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Сучасний урок – це витвір мистецтва, в якому присутні і краса, і натхнення думки, радість пошуків, створені спільними зусиллями учнів та вчителя.

Саме ці нотки стали основою для проведення ІІІ засідання ММПК вчителів освітньої галузі «Природознавство» гуманітарного відділу Торчинської селищної ради, яке відбулося 02 січня на базі Садівського ліцею. «Щоб дитина хотіла вчитися, дозвольте їй більше рухатися»,- в цьому ми переконалися, обравши тему для засідання «Вплив діяльності людини на оболонки Землі».

Інтегрований курс «Пізнаємо природу» потребує від педагогів та учнів творчості, креативності, дослідження, пошуку, новизни. Тому на кожному етапі уроку-засідання вчителі-предметники застосовували різні методики, вправи, групові роботи, дискусії, демонстрація презентацій, руханку. Важливою складовою для кожного такого засідання є участь керівників гуманітарного відділу. Лілія Сергіюк, головний спеціаліст гуманітарного відділу, відмітила наступне: «Найяскравіше особистість розкривається у спілкуванні - скажи мені що небудь, щоб я тебе побачив…У всі часи вчителя-майстра вирізняє вміння налагоджувати спілкування з учнями та колегами, досягати взаєморозуміння з ними та вести за собою. Тож сьогодні наші креативні педагоги розкрили себе як вчителя і своєю творчістю розкрили кожного із присутніх».

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь