Соціальні робітники Торчинського центру надання соціальних послуг отримали новенькі велосипеди

Дата: 27.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Більшість із них звикла використовувати власні веломашини, які швидко зношуються, адже, щоб обслужити підопічних, доставити їм необхідні товари, виконати їхні замовлення, соціальним робітникам доводиться долати кілометри бездоріжжя й добряче крутити педалі.

Три велосипеди для соцпрацівників Торчинської громади передала Національна Асамблея людей з інвалідністю України в рамках міжнародного проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога для ВПО, репатріантів, ветеранів та їх приймаючих громад в Україні».

У громаді працює 10 соціальних робітників, які обслуговують 89 громадян похилого віку та інвалідів. Більшість із цих людей проживає на чималих відстанях одне від одного, у віддалених кутках сіл, до яких найоперативніше і найзручніше діставатися саме велосипедами.

Тому цей мобільний вид транспорту суттєво полегшить їхню роботу та дасть змогу працівникам ефективніше використовувати робочий час в подоланні відстані до своїх підопічних.

«Маючи справний велосипед, можна відвідувати підопічних частіше, зробити візити тривалішими, а допомогу вагомішою, бо одна справа − принести щось у руках, і зовсім інша − привезти на велосипеді», - зазначила керівниця Центру надання соціальних послуг Торчинської селищної ради, Ірина Франчук.

Потрібну справу зроблено! Дякуємо партнерам за підтримку та допомогу!

Разом ми зможемо більше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь