Відбулося засідання вчителів освітньої галузі «Суспільствознавство»

Дата: 25.10.2023 14:59
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

25 жовтня в ОЗЗСО Торчинський ліцей відбулося засідання вчителів освітньої галузі «Суспільствознавство» ММПК гуманітарного відділу Торчинської селищної ради.

На засіданні було обговорено проблему «Виховання української національної пам’яті як основи української національної ідентичності». Нині юні громадяни стають безпосередніми учасниками суспільних процесів держави, тому пріоритетним є національно-патріотичне й громадянське виховання, як стрижневі, що відповідають нагальним вимогам і викликам сучасності. Єпіграфом зустрічі стали слова видатного українського педагога В. Сухомлинського: «Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується».

Педагоги нашої громади підготували надзвичайно цікаві виступи з даної тематики, в яких поєднали і свою педагогічну майстерність і використання на уроках суспільствознавчого циклу методів, джерел інформації та різноманітних інноваційних форм роботи.

Своїми напрацюваннями поділилися вчитель Хорохоринського ліцею Ярослав Каліщук та вчитель Садівського ліцею Віктор Ящук. Під час виступів на тему «Науково – методичний кейс вчителя історії: джерела інформації для професійного розвитку вчителя» та проведення практичного блоку педагоги продемонстрували усім учасникам засідання різноманітні форми роботи. Вчителі історії та правознавства виконали ряд практичних завдань та вправ, обмінялися думками, враженнями.

Начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук та головний спеціаліст гуманітарного відділу Лілія Сергіюк подякували усім присутнім за творчість та креатив, співпрацю та розуміння.

Все буде Україна! Тримаємо освітній фронт разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь