Ділилися досвідом вчителі мови та літератури

Дата: 27.10.2023 14:56
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

Канікули учнів – це пора навчання педагогів.

27 жовтня 2023 р. на базі Воютинського ліцею Торчинської селищної ради пройшло засідання ММПК вчителів освітньої галузі «Мова та література».

Досвідом роботи поділилися педагогиня Ніна Дмитрук «Майстерка вчителя зарубіжної літератури( «Проблема вибору в оповіданні Річарда Метісона «Кнопка»).

Засідання розпочала вправою-вітанням керівник предметної комісії Наталія Носко. Присутні щиро і тепло привітали господиню закладу, позитивно налаштувавшись на подальшу роботу.

Ніна Дмитрук захоплено повела колег у світ зарубіжної літератури, поділилася власними здобутками на вчительській ниві. На фантастичному літачку педагоги вирушили сторінками оповідання Річарда Метісона «Кнопка». Вчителі побували у ролі учнів, виконуючи різноманітні завдання, щоб отримати квиток на літак, щасливо дістатися до пункту призначення і приземлитися у Борисполі.

Учасники засідання долучилися до бібліотечного патріотичного челенджу, який організувала Алла Шевчук. Глибоко схвилював присутніх вірш у виконанні Абрамчук Домініки, доньки військовослужбовця, який захищає нас на передовій.

Оскільки захід проходив у День української писемності і мови, вчителі Валентина Андрощук, Олена Левичкіна, Іванна Гаврилюк, Наталія Носко на чолі з головним спеціалістом гуманітарного відділу Лілією Сергіюк і разом з учнями Воютинського ліцею взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності 2023 «Дороги України – переплутані нитки любові»

Масу емоцій і задоволення отримали учасники від спільного виконання пісні «Україно» Тараса Петриненка, якою закінчилася зустріч.

Маса емоцій та почуття вдячності колективу Воютинського ліцею за теплу зустріч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь