Відбулося засідання заступників директорів з виховної роботи

Дата: 02.11.2023 14:39
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

Класний керівник – значуща фігура в закладі освіти. Від нього певною мірою залежить атмосфера в дитячому колективі, змістовне шкільне життя.

02 листопада у Торчинському історичний музеї імені Григорія Гуртового відбулося засідання методичного об’єднання гуманітарного відділу заступників директорів з виховної роботи.

Керівник Ольга Коровайчук розпочала засідання вправою-вітанням «Чарівний глечик», проговорені очікування допомогли налаштуватися на плідну роботу.

Зустріч проходила у формі відкритого мікрофону на тему: «Вивчення та популяризація кращих педагогічних практик (формування банку досвіду виховної роботи)».

Кожен заступник засівав умовний педагогічний квітник успіхами кращих класних керівників освітніх закладів Торчинської громади.

Високий рівень підготовки, злагодженість роботи та професіоналізм всіх виступаючих – головний меседж виховної діяльності у громаді.

Начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук та головний спеціаліст Лілія Сергіюк, подякували усім присутнім за творчість та активну участь у популяризації кращих педагогічних практик.

Дружня атмосфера, позитивні враження, приємне спілкування принесло бажаний результат - посмішки і бажання працювати! Разом ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь