Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

Дата: 17.11.2023 14:31
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Навчання по-новому – часто використовувана фраза, коли йдеться про НУШ. НУШ – це не про сидіння за партою з рукою на руці. Це рух, навчальні ігри, експерименти та багато творчості. Заморожувати лід, вчитися платити за проїзд у громадському транспорті та робити покупки в супермаркеті, щоб вміти рахувати гроші та бути ощадливими, – так навчаються в НУШ. Тому в Новій українській школі мають працювати нові вчителі. За підтримки і співпраці з The LEGO Foundation розпочалася програма підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Зазначена програма має на меті охопити навчанням учителів початкових класів шкіл державної та комунальної форм власності впродовж жовтня 2023 - квітня 2024 року включно.

28 жовтня та 4 листопада 2023 року відбулося навчання вчителів початкових класів Торчинської ТГ за цією програмою в межах підтримки відновлення освіти України the LEGO Foundation.

Завдання тренінгу – продемонструвати учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів.

Учасники тренінгу пригадали складові ранкового кола та методику його проведення, способи обʼєднання в команди, взяли активну участь у виконанні практичних вправ, узагальненні понять, створенні дизайну інтегрованого уроку, мандрували картою України із застосуванням цеглинок наборів.

Педагоги творчо та натхненно брали участь у всіх активностях тренінгу під керівництвом досвідченого тренера Олени Члек, вчителя ОЗЗСО Торчинський ліцей, яка пройшла навчання та поділилася досвідом роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь