Голова громади привітав волонтерів

Дата: 06.12.2023 10:41
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

6 грудня, під час засідання сесії Торчинської селищної ради, селищний голова Юрій Кревський вручив подяки з нагоди Дня волонтера місцевим волонтерам за самовіддану волонтерську діяльність, яку вони спрямовують на підтримку ЗСУ.

Очільник громади, вітаючи волонтерів, наголосив, що люди, які, жертвуючи власним часом, силами, а подекуди і здоров’ям, безкорисно роблячи добро, заслуговують неабиякої поваги та подяки.

За активну громадянську позицію, благодійну діяльність, спрямовану на підтримку Збройних сил України та з нагоди свята – Міжнародного дня волонтера,

✅Подяку від Народний депутат Вячеслав Рубльов - Округ 20 отримав Володимир ХАРИТОНОВ, житель селища Торчин.

✅Подякою голови Луцька районна державна адміністрація відзначена Ірина ВРУБЛЕВСЬКА, жителька села Буяни.

✅Подякою голови Торчинської селищної ради відзначено волонтера Анатолія МИХАЛЮКА, жителя селища Торчин. Анатолій Омелянович не зміг бути присутній під час нагородження, адже на даний час знаходиться в черговій поїздці на Схід. Але обов'язково волонтер отримає заслужену відзнаку.

✅Крім того, у Міжнародний День волонтера отримав Подяку від командира військової частини А7059 голова Торчинської селищної ради Юрій КРЕВСЬКИЙ.

“Велика вам подяка за те, що зуміли об’єднати велику кількість людей навколо спільної ідеї – перемоги України над ворогом. Спілкуючись з командирами військових частин, завжди чую, що вони втішені тим, що відчувають міцний тил та велику підтримку українців, об’єднаних такою бажаною для всіх метою. Тож, шановні волонтери, в цей день бажаю міцного вам здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади та всієї України”, – зазначив Юрій КРЕВСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь