Усі діти повинні мати вільний доступ до освіти!

Дата: 30.12.2023 10:12
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Усі діти повинні мати вільний доступ до освіти!

Напередодні Нового року за сприяння Національна Асамблея людей з інвалідністю України шестеро дітей Торчинської громади отримали сучасні планшети для безперешкодного доступу до освітніх послуг. Четверо дітей - це ті, які через стан здоров'я навчаються на індивідуальній формі навчання у закладах освіти Торчинської громади. Один хлопчик, дитина з інвалідністю, активно займається вивченням комп'ютерного програмування у спеціалізованій школі комп'ютерних технологій. А ще один юнак - внутрішньо переміщена дитина, який продовжує навчання дистанційно.

«Дітки повинні мати вільний доступ до освіти!" - зазначив при спілкуванні з батьками та дітьми голова громади, Юрій Кревський.

- Бажаю, щоб під час новорічних свят родини, які виховують дітей з інвалідністю, відчували підтримку, а діти насолоджувалися дитинством і продовжували вірити у дива! Ми не дамо ворогу стерти посмішки з їхніх облич! Все буде Україна!», – сказав Юрій Михайлович.

Дана ініціатива стала можлива завдяки участі у проєкті «Багатосекторальна інклюзивна гуманітарна допомога для ВПО, осіб, які повертаються, ветеранів та приймаючих громад в Україні», що реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України в Торчинській громаді за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь