Заходи, спрямовані на профілактику правопорушень та бездоглядності серед дітей

Дата: 24.11.2023 14:56
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Фото без опису

З метою попередження правопорушень, булінгу, травматизму у дитячому середовищі, 22 листопада 2023 року начальником служби у справах дітей селищної ради Русланою Христін, головним спеціалістом служби Оксаною Кучинською, поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Богданом Самчуком, інспектором сектору ювенальної превенції ВП Луцького РУП ГУНП у Волинській області Віталієм Шергеєм проведено зустріч з учнями 2-11 класів Садівського ліцею Торчинської селищної ради.

Дітям вкотре роз’яснено поняття «булінг» в учнівському середовищі,  наведено приклади його проявів, визначено правила поведінки у конфліктних ситуаціях та наголошено про відповідальність за вчинення будь-яких форм насильницьких дій. Працівники поліції звернули увагу здобувачів освіти на правила дорожнього руху, наголосили про необхідність дотримання правил безпеки на дорогах у зимовий період з метою недопущення дитячого травматизму.

Також обстежено умови проживання 3 сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах, в яких виховується 17 дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дітей, роз’яснено статтю 150 Сімейного кодексу України, статтю 184 КУпАП.

 

 

Служба у справах дітей Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь