Тиждень спільних дій в інтересах дітей

Дата: 20.11.2023 16:24
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Щорічно 20 листопада в Україні відзначається День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини.

Відповідно до розпорядження селищного голови від 01 листопада            2023 року №175 «Про затвердження заходів щодо організації та проведення Дня спільних дій в інтересах дітей», з нагоди відзначення свята  на території селищної ради реалізується ряд заходів, що має на меті покращення становища дитячого населення, зокрема, підтримка дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

17 листопада 2023 року працівниками служби у справах дітей селищної ради відвідано 8 сімей, в яких виховуються 26 дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов’язків по вихованню та утриманню неповнолітніх та вручено набори засобів дитячої гігієни.

20 листопада 2023 року начальником служби у справах дітей селищної ради організовано робочу зустріч на тему: «Система підтримки сімей з дітьми та забезпечення прав дитини». Обговорено питання організації роботи щодо соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; здійснення контролю та вжиття заходів впливу до батьків, діти яких  систематично не відвідують заклади освіти без поважних причин.

Також працівниками служби у справах дітей селищної ради із старшокласниками Воютинського ліцею Торчинської селищної ради проведено захід «Механізми реалізації прав дитини в Україні». Підлітки ознайомились з основними положеннями Конвенції ООН «Про права дитини», переглянули тематичний відеоролик, закріпили знання   щодо захисту прав у разі їх порушення.

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь