Оздоровлення дітей пільгових категорій

Дата: 29.08.2023 13:37
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

В умовах війни відпочинок та оздоровлення дітей є вкрай важливим, оскільки у сучасних реаліях вони, як ніхто, страждають від психологічних та фізичних травм внаслідок військових дій, зміни звичного буденного життя, розлуки з батьками та друзями – це все дуже впливає на стан малечі. Тому безпечний відпочинок на свіжому повітрі в дружній атмосфері та комплексне оздоровлення особливо важливе.

Минулого тижня одинадцять дітей Торчинської громади повернулися з відпочинку у таборі CANAAN Рівненської області. І привезли з собою море позитивних вражень!!! Відпочинок був дуже насиченим. Окрім цікавого дозвілля, нових знайомств і незабутніх вражень діти мали нагоду займатися спортивними іграми, купатися, брати участь у різноманітних іграх, конкурсах, майстер-класах.

І зауважимо: всі активності проходили без гаджетів. Діти мали можливість користуватися телефоном тільки у визначений час, аби поспілкуватися з рідними. І нікому не було нудно і нецікаво! Всі діти задоволені відпочинком! І ми задоволені!!!

Дякуємо Юрію Харченку, депутату Волинської обласної ради за співпрацю. Саме Юрій Васильович знайшов можливість, аби діти Торчинської громади впродовж десяти днів змогли відпочити у таборі CANAAN!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь