В Торчині відбувся ІІ Кубок Торчина з рукопашного бою

Дата: 18.09.2023 13:13
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

17 вересня 2023 року в селищі Торчині за сприяння Торчинської селищної ради та підтримки народного депутата України Вячеслава Рубльова Волинським обласним спортивним клубом «Магістр» був проведений ІІ Кубок Торчина з рукопашного бою.

✴Даний турнір проходив під відкритим небом на центральній площі селища під глядацькі оплески та підтримку вболівальників. Змагання були командними та відбувались за олімпійською системою у форматі «стінка на стінку». За викликом арбітра турніру дві команди одночасно шикували на татамі по сім своїх спортсменів різних вагових категорій (від найлегшої до найважчої), серед яких було чимало багаторазових призерів та переможців Чемпіонатів України, Європи та Світу з рукопашного бою, універсального бою, спортивно універсально бою, змішаних єдиноборств (ММА).

🥉У підсумку спортивного протистояння загальнокомандне третє місце виборола команда селища Торчина у складі: Карчмарчука Романа, Скулінця Артема, Столярчука Богдана, Коляди Дениса, Члека Олександра, Митюка Анатолія, Ткачука Михайла.

🥈Друге командне місце посіла команда міста Луцька у складі: Бородчука Богдана, Шеремета Владислава, Мартинюка Юрія, Греся Романа, Озерова Дмитра, Зіника Дмитра, Білевича Дмитра.

🥇А переможцем ІІ Кубку Торчина з рукопашного бою стала також команда із Луцька у складі: Огородніка Максима, Рубльова Вадима, Закрушевського Андрія, Кучабського Миколи, Пекного Тимура, Михальчука Остапа, Оліферовича Дмитра.

🏆Традиційно всі учасники змагань були відзначені пам’ятними сувенірами, призери медалями, а команда – переможець ще й спеціальним кубком. Рішенням головної суддівської колегії спеціальними спортивними призами додатково були нагороджені «За бійцівські якості» Оліферович Дмитро та «За кращу техніку» Кучабський Микола.

📜Також, подякою Верховної Ради України за особистий внесок у розвиток та популяризацію спорту на Волині було відзначено головного суддю змагань – Президента федерації рукопашного бою міста Луцька Грисюка Дмитра Ігоровича та двох спортсменів, які проявили високу волю до перемоги, а саме: Браславського Дмитра та Церкевича Максима.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь