Торчинська громада вшановує педагогів!

Дата: 29.09.2023 11:01
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти.

З нагоди цього свята напередодні в святковій залі Сарнівського будинку культури відбувся урочистий захід, де вітання приймали вчителі освітніх закладів Торчинської громади та Торчинської музичної школи. Пісенні вітання, щирі побажання та подяки за сумлінну працю – так педагоги Торчинської громади відзначили професійне свято.

Від імені голови Торчинської селищної ради Юрія Кревського за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти педагогів вітав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Франчук.

Він подякував педагогам за витримку та терпіння, за відданість професії та уміння протистояти викликам військового часу, за виховання патріотів, які сьогодні мужньо захищають Українську державу. Віталій Франчук вручив подяки від народного депутата України Вячеслава Рубльова педагогам Аліні Сікірінській та Олені Члек.

Зі словами привітання до колег звернулася начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук. Вона зазначила, що непрості місяці війни поставили перед освітянами нові виклики, але спільними зусиллями їх вдалося здолати.

Тож напередодні професійного свята відзначили кращих з кращих. Серед нагороджених – А.Шульгач, О.Горошко, Т.Шендюх, О.Гаврилюк, В.Карпук, І.Бенесь, О.Сасюк, О.Левичкіна, Ю.Кондратюк, С.Никитюк, О.Соловчук, М.Мосюк, О.Дяк, Л.Никитюк, В.Климюк, І.Говоровська, Я.Панасевич, Л.Томащук, О.Трохимович, І.Ташкінова, О.Мельник.

Список нагороджених був довгим, бо кожен педагогічний працівник вкладає у своїх вихованців не лише свої знання, а й серце та душу. Тож у переддень професійного свята доземний уклін кожному, хто обрав у житті нелегку стезю педагога.

Прикрасили урочистий захід педагогів неперевершені виступи учнів Смолигівської гімназії-філії у творчій співпраці з Віталієм Ворошиком, директором будинку культури.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Торчинської селищної ради Лілія Сергіюк висловила щиру вдячність освітянам за самовіддану роботу, професійну майстерність, талант, любов до дітей та рідного краю.

Запросили на свято також ветеранів педагогічної ниви Галину Качину та Ларису Масловську.

Не оминули увагою і вісім молодих педагогів, які цьогоріч розпочали свою трудову діяльність.

Ольга Лукащук подякувала колективам закладів освіти за патріотизм та активну волонтерську діяльність, адже, допомагаючи Збройним силам України, освітяни тримають свій фронт та наближають Перемогу над ворогом.

Відзначили колектив Воютинського ліцею за перемогу в трудовій акції "Парад квітів біля школи" та ОЗЗСО Торчинський ліцей за вагомі успіхи в освітній діяльності.

В умовах кровопролитної війни, коли Україна щодня виборює свою незалежність, вся освітянська родина Торчинської громади дякувала Збройним силам за захист, за можливість навчатись і навчати сучасне покоління дітей, вселяючи надію і віру тисячі українських сердець у нашу спільну Перемогу!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь