Урочистості з нагоди Дня пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

8 травня біля Меморіалу Слави у Торчині відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму.

«Історія повторюється…На нашу землю прийшов вже російський загарбник і нищить, і вбиває українців, руйнує домівки…Де б не ступала нога «руського миру» - скрізь кров, сльози та горе. Знову на золотих українських ланах гинуть українські воїни», - зазначила ведуча заходу, Оксана Мельничук.

Із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни звернулись голова Торчинської громади Юрій Кревський та директор ОЗЗСО Торчинський ліцей Андрій Сікірінський.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі.

Урочистим покладанням квітів завершили скорботний захід.

Урочистості з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулися також у всіх старостинських округах Торчинської громади.

Дякуємо колективу ОЗЗСО Торчинський ліцей та Будинку культури смт Торчин за організацію та проведення мітингу –реквієму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь