Звіт Голови Торчинської селищної ради про роботу за 2022 рік

Дата: 16.06.2023 15:29
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

Звіт голови Торчинської селищної ради про роботу за 2022 рік

12 червня, під час пленарного засідання 30-ї сесії Торчинської селищної ради 8-го скликання селищний голова Юрій Кревський відзвітував про роботу за 2022 рік, понад 10 місяців якого громада працювала в нових реаліях – повномасштабної війни.

«Цей рік став справжнім випробуванням, поділивши життя та плани на «до» і «після». За лічені дні Торчинська громада перетворилася на справжній осередок волонтерства, гуманітарної допомоги, а 480 українців з початку війни знайшли для себе тут нову домівку. І сьогодні, підсумовуючи 2022-ий, я дякую кожному і кожній, хто захищає зараз нашу країну. Саме завдяки вам ми могли працювати і надалі покращувати добробут нашої громади", - зауважив Юрій Михайлович.

Рік був дуже складним. Попри підтримку переселенців та ЗСУ, ми доклали дуже багато зусиль для організації роботи добровольчих формувань, облаштування блокпостів, ремонти укриттів тощо. Переконані, що після перемоги над рашистами досягнемо ще кращих результатів.

На початку селищний голова висвітлив питання управління громадою, прийняття рішень, депутатської діяльності, охарактеризував пріоритетні напрямки роботи, за якими працювала громада в минулому році, детально зупинившись на фінансовій частині (бюджеті громади).

Окреме місце у звіті посів аналіз роботи структурних підрозділів селищної ради – гуманітарного відділу, сектору соціального захисту населення, відділу з надання адміністративних послуг, служби у справах дітей, відділу земельних ресурсів, а також комунальних установ – Центру надання соціальних послуг, ВУЖКГ смт Торчин та Торчинської районної лікарні.

Особливий акцент у доповіді було зроблено на допомозі ВПО та ЗСУ. Це – і робота гуманітарних штабів, координаційного штабу евакуйованого населення, і організація благодійних акцій зі збору коштів для потреб військовослужбовців, зокрема, на придбання автомобілів для ЗСУ.

Серед іншого проаналізовано діяльність Молодіжної ради та проєктну діяльність.

«Хочу подякувати нашій команді та кожному мешканцю громади за довіру. Я переконаний, що ми обов’язково переможемо! Ми відновимо наші міста та села, повернемо їм славу найкрасивіших та найзатишніших місць України», – підсумував Юрій Кревський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь