Національної академії внутрішніх справ запрошує на навчання!

Дата: 22.06.2023 14:00
Кількість переглядів: 2168

Фото без опису

Фото без опису
Національна академія внутрішніх справ по праву сприймається в суспільстві як освітній тренд. З невеличких колись курсів і школи вже за часів незалежності вона поступово перетворилася на один з найбільш відомих і престижних юридичних закладів вищої освіти країни з високими конкурентоспроможністю та міжнародним рейтингом.

Сьогодні це потужний навчально-науковий і практичний комплекс з двадцятьма автономними локаціями в столиці та регіонах, що довів своє визнання як авторитетний центр підготовки нової генерації поліцейських, правників та інших категорій персоналу сектору безпеки.

Ключовим елементом ліцензованої системи різносторонньої підготовки в академії є трирівнева юридична освіта, інтегрована в європейську модель ступеневого професійного навчання поліцейських з істотним розширенням інфраструктури і вдосконаленням умов навчання за сучасними технологіями й досвідом провідних університетів Європи і США. Цьому сприяють зведені й належно облаштовані технікою та обладнанням навчальні корпуси, спеціалізовані полігони, тири та стрільбища, багатофункціональні спортивні й оздоровчі комплекси, гуртожитки, їдальні, об’єкти побуту, дозвілля тощо.

На базах профільних інститутів за апробованими війною інноваційними методиками готуються фахівці за основними напрямами поліцейської роботи (підрозділи слідства, детективів, дізнавачів, криміналістів, оперативно-розшукового блоку, превенції та управлінців), а також судові експерти МВС. Кваліфікацію за міжнародними програмами підвищують державні службовці, миротворці ООН, поліграфологи, аудитори, парамедики, аварійні комісари тощо.

Російська агресія у війні проти України внесла корективи в специфіку планів навчання, практики і стажування майбутніх поліцейських та їх патріотичне виховання, посилено специфічні тактичну, вогневу, комп’ютерну та медичну підготовку, запроваджено нові актуальні для практики спеціалізації (кримінальна аналітика, кібербезпека, зокрема кейси для роботи з цифровими доказами, оперативно-технічне документування, практична психофізіологія, правнича лінгвістика, антикорупційний менеджмент), розроблено сучасні прилади і технології в галузі спеціальної та криміналістичної техніки (що закріплено десятками патентів і свідоцтв на винаходи) з наданням допомоги органам правосуддя у проведенні унікальних експертиз.

У структурі академії – юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва, з лав якого розпочинається професійне становлення майбутніх правоохоронців. 

Контактна інформація

Електронна пошта:
Фото без описуpost@naiau.kiev.ua (для офіційних документів) 

Телефони для довідок:
Фото без опису Чергова частина телефон/факс + 38 (044) 246 94 91

https://www.naiau.kiev.ua/contacts.html   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь