Оголошення про скликання двадцять дев'ятої сесії восьмого скликання Торчинської селищної ради

Дата: 04.05.2023 16:58
Кількість переглядів: 2025

Фото без опису

05 травня 2023 року о 12.00 год. в залі засідань селищної ради відбудеться двадцять дев’ята позачергова сесія восьмого скликання.

 

На сесію запрошені депутати селищної ради,  заступники селищного

голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старости сіл, начальники відділів та спеціалістів виконавчого апарату селищної ради, керівників підприємств та організацій.

На розгляд сесії включені до порядку денного наступні питання:

 

    1. Про затвердження порядку денного двадцять дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання.
    2. Про затвердження Програми розвитку молодіжної політики Торчинської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки
    3. Про внесення змін до рішення сесії № 25/5 від 21.12.2022 року «Про бюджет Торчинської селищної територіальної громади на 2023 рік».
    4. Про внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ ) та проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки в Торчинській територіальній громаді на 2023 рік.
    5.  Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Торчинської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та цивільного захисту населення в період воєнного стану на 2023 рік.
    6. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Торчинської територіальної громади на 2023 рік.
    7. Про внесення змін до Програми заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на території Торчинської селищної ради 2023-2025 роки.
    8. Про затвердження розпоряджень, прийнятих  селищним головою в міжсесійний період.
    9. Про затвердження складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Торчинської селищної ради в новій редакції.
    10. Про внесення змін до Програми організації харчування учнів закладів освіти Торчинської селищної ради на 2023 рік.
    11. Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Торчинської селищної ради за підприємствами, установами, організаціями на праві господарського відання або оперативного управління та типових договорів.
    12. Про передачу в оперативне управління нерухомого майна комунальної власності відділу фінансів Торчинської селищної ради.
    13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  їх  у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  їх  у спільну часткову власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна ділянка)
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) земельних часток (паїв) та винести в натуру на місцевості
    16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодовстановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі  їх в оренду, для ведення особистого селянського господарства
    17. Про передачу в оренду земельної ділянки, для іншого сільськогосподарського призначення ( для обслуговування приміщення молоко пункту).
    18. Про затвердження проекту  детального плану території земельної ділянки, для обслуговування мінні-пекарні та магазину,
    19. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) частки (паю)
    20. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) 1/2 частки (паю)
    21. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки, для обслуговування автомобілів 
    22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності загальною площею 24,5295га. (кадастровий номер 0722880900:14:000:0041), для обслуговування господарських будівель та споруд (господарський двір), для подальшого надання в оренду земельних ділянок.
    23. Про  внесення зміни  до рішення  сесії Торчинської селищної  ради від 22.05.2020 року № 50/28 « Про надання дозволу на розроблення детального плану території ».
    24. Про  внесення змін  до рішення  сесії Торчинської селищної  ради від 22.02.2023 року № 27/30 « Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності»
    25. Про вилучення за згодою сторін  земельної ділянки під городництво.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь