Реалізація проєкту "Пам'ять про героїв житиме вічно" триває

Дата: 13.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 1253

Фото без опису

Цього разу команда проєкту відвідала Садівський ліцей, аби детальніше ознайомитися з біографією місцевих Героїв, які віддали свої життя за волю України - Тараса Свистака та Володимира Рябчевського.

Учні навчального закладу підготували зворушливий вечір пам'яті Героїв. Весь захід був пронизаний нотками патріотизму та вдячності: були і читання поезії, і пісні, і спогади друзів та рідних про Володю і Тараса. Були сльози... багато сліз... адже усі присутні знали хлопців особисто.

На заході були присутні голова Торчинської громади Юрій Кревський та комісар Луцького РТЦК та СП Сергій Миронюк, який вручив мамі загиблого Тараса Свистака нагороду - орден імені Богдана Хмельницького. Нагорода знайшла свого Героя!

Наступна частина зустрічі відбулася у тісному колі рідних та друзів Захисників.

За круглим столом Арсен Сидорчук, представник Дитяча Місія Алла Ревуцька, представник Торчинської селищної ради, Алла Сахнюк та Ніна Фесенко, працівники Торчинський історико-краєзнавчий музей імені Григорія Гуртового розповіли присутнім про суть проєкту та обговорили всі деталі біографічних даних Володимира Рябчевського та Тараса Свистака.

Нагадуємо: метою проєкту "Пам'ять про героїв житиме вічно" є створення серії біографічних картин Героїв Торчинської громади, які загинули на війні з російськими загарбниками.

Проєкт реалізовується завдяки фінансовій підтримці благодійного фонду Дитяча Місія в рамках проєкту Не корумповане покоління No corrupted generation

Щиро дякуємо Людмилі Лонюк, керівнику Волинського обласного благодійного фонду "Дитяча місія" за підтримку важливого соціального проєкту.

Працюємо далі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+13


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь