Пункти Незламності в Торчинській громаді

Дата: 27.12.2022 10:53
Кількість переглядів: 544

Повномасштабна війна та терористичні атаки росії на об’єкти критичної інфраструктури України змусили змінити підходи до облаштування теплопунктів.

З метою попередження випадків переохолодження людей внаслідок відсутності електроенергії та інших непередбачуваних ситуацій у Торчинській громаді облаштовано два стаціонарних "Пункти незламності".

Один пунтк незламності знаходиться в приміщенні Торчинської селищної ради (смт Торчин, вул.Незалежності, 103), інший - в Торчинській районній лікарні (смт Торчин, вул. Незалежності, 57).

В Пунктах незламності буде забезпечено доступ до

мобільного зв’язку, інтернету; живлення до мобільних пристроїв. Також можна буде зігрітися та попити теплих нопоїв.

"Ці місця потрібні для того, щоб в разі екстреної ситуації — відключення електроенергії чи теплопостачання на тривалий час, чи у будь-яких інших критичних ситуаціях, громадяни могли прийти в місце, де підготовлені на такі випадки комфортні умови» – зазначає селищний голова Юрій Кревський.

– «Також у ньому будуть передбачені речі найпершої потреби — вода, медикаменти, набори продуктів тощо. У разі надзвичайної ситуації будуть працювати цілодобово».

Зауважуємо, що “Пункт незламності” працюватиме на випадок аварійного відключення електропостачання та опалення більше, ніж дві доби.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь