Шкідливі звички підлітків – проблема сучасності

Дата: 16.12.2022 11:54
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

         Виховання здорової дитини, охорона здорової людини – основні проблеми всіх часів.

         На жаль, більшість людей досить рано починають вести такий спосіб життя, який негативно позначається на їх самопочутті і тривалості життя. Саме згубні звички призводять до швидкого витрачання можливостей організму, розвитку багатьох хвороб і передчасного старіння. Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я вважаються справжнім лихом, позбавляючи життя величезну кількість людей. Вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів, а також паління – джерело згубного впливу на організм.

З метою проведення первинної профілактики вживання шкідливих речовин, 14 грудня 2022 року начальником служби у справах дітей селищної ради Русланою Христін та головним спеціалістом служби у справах дітей селищної ради Оксаною Кучинською з учнями 5-9 класів Усичівської гімназії-філії ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради» проведено захід «Згубність шкідливих звичок», спрямований на усвідомлення дітьми того, що майбутнє залежить від вибору, який вони роблять вже сьогодні: пити - не пити, курити – не курити, займатися спортом – не займатися, вчитися – не вчитися тощо. Бесіди про здоров’я не тільки залишаються в пам’яті учнів, а й дають новий поштовх їхньому мисленню, формують в них орієнтацію  на здоровий спосіб життя. Дітям вкотре наголошено, що заняття спортом, трудова активність, відмова від шкідливих звичок – це чинники, які зміцнюють здоров’я.

То ж варто пам’ятати, що життя без шкідливих звичок – це головна складова нашого майбутнього, а збереження власного здоров’я – громадянський обов’язок, свідомий патріотизм кожної молодої людини.

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради

 

.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь