Заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 13.12.2022 12:54
Кількість переглядів: 662

 

Фото без опису

Відповідно до плану роботи служби у справах дітей селищної ради та Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» представниками служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг селищної ради Русланою Христін, Оксаною Кучинською та Марією Подвернюк проведено профілактичні заходи щодо попередження насильства, жорстокого поводження, булінгу в дитячому середовищі.

Зокрема, 08 грудня 2022 року для учнів 8-9 класів Смолигівської гімназії Торчинської селищної ради проведено лекцію з переглядом відеороликів на тему «Протидія домашнього насильства. Булінг та його види». Здобувачам освіти було роз’яснено причини, види даних явищ, шляхи їх подолання, розповсюджено інформаційні буклети та матеріали.

09 грудня 2022 року зустріч відбулася з учнями 7, 9, 10, 11 класів ОЗЗСО «Торчинський ліцей» Торчинської селищної ради. Діти прослухали інформацію, переглянули відео щодо булінгу в учнівському середовищі, домашнього насильства. По завершенню їх було ознайомлено з правилами поведінки у конфліктних ситуаціях та наголошено про відповідальність за вчинення будь яких форм булінгу та насильницьких дій.

 

Служба у справах дітей Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь