Інформація для аграріїв щодо отримання державної допомоги

Дата: 24.11.2022 16:26
Кількість переглядів: 310

Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації інформує, що Урядом прийнято рішення про подовження до 30 листопада поточного року терміну реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі на отримання державної допомоги, збільшивши при цьому (на 100 млн гривень) загальний обсяг підтримки фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції.

За умовами програми, безповоротну допомогу зможуть отримати аграрії, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або утримують від 3 до 100 корів. Щоб подати заявку на участь у програмі підтримки, сільгоспвиробник має пройти реєстрацію у Державному аграрному реєстрі на платформі dar.gov.ua, перевірити усі офіційні дані про себе і свою діяльність, які автоматично підвантажаться з державних ресурсів, додати інформацію про свою діяльність (у розділі Діяльність та активності), заповнити форму заявки онлайн та підписати її електронним цифровим підписом. Перебіг опрацювання заявки відображатиметься в електронному кабінеті фермера в режимі реального часу.

Умовою реєстрації в Державному аграрному реєстрі є наявність кваліфікованого електронного підпису, електронної пошти, мобільного телефону та банківського рахунку.

За детальною інформацією з приводу реєстрації в Державному аграрному реєстрі та подачі заявки на державну підтримку можна звертатись за телефонами: - 0500124600 Шпак Оксана Анатоліївна - головний спеціаліст управління агропромислового розвитку Волинської ОДА; - 0673325118, 0955878402 Соколовська Світлана Іванівна – директор Волинського відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь