Тиждень спільних дій в інтересах дітей

Дата: 20.11.2022 10:54
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

 

Щорічно 20 листопада в Україні відзначається День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини.

Відповідно до розпорядження селищного голови від 03 листопада            2022 року №142 «Про затвердження заходів щодо організації та проведення Дня спільних дій в інтересах дітей», з нагоди відзначення свята  на території селищної ради проведено відповідні заходи.

Так, 14 листопада 2022 року працівниками служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг селищної ради відвідано 9 сімей, в яких виховуються 35 дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дітей, вручено продуктові набори від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» (голова правління Людмила Лонюк).

18 листопада 2022 року начальником служби у справах дітей селищної ради Русланою Христін спільно з начальником гуманітарного відділу селищної ради Ольгою Лукащук за участю дирекції ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради» проведено круглий стіл на тему: «Захист прав та інтересів дітей. Профілактика правопорушень, запобігання дитячій бездоглядності, злочинності та асоціальних проявів». Присутні обговорили питання організації роботи щодо соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; здійснення контролю та вжиття заходів впливу до батьків, діти яких  систематично не відвідують заклади освіти без поважних причин. Учасники круглого столу домовилися діяти рішуче й ефективно, щоб подолати перешкоди і реалізувати весь потенціал громади  на благо дітей, надаючи їм підтримку та захист.

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь