Вітання з Днем Незалежності

Дата: 24.08.2022 16:56
Кількість переглядів: 54

Дорогі жителі Торчинської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди 31-ої річниці Незалежності України!

Сьогодні в умовах воєнного стану в країні нам доводиться відзначати 31-шу річницю Незалежності України. Але наша боротьба за незалежність, яку розпочали покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, не завершена... Не завершена й тому, що досі тривають державотворчі процеси, в яких виборюється право на свободу та людську гідність. І ця боротьба триває не лише на Сході, а по всій Україні…

Ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, які, не шкодуючи свого життя, захищають її від агресора. Пам'ятаємо Героїв, які віддали своє життя за волю та незалежність України...

Головний скарб нашої громади – це ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна, вільна і процвітаюча Україна! З вами разом ми зможемо наблизити Перемогу!

Тож давайте і надалі добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої громади і країни, працювати на об’єднання суспільства з метою розвитку і процвітання рідного краю, гуртуватися для підтримки захисників України та допомагати переселенцям. Дякую усім за допомогу, підтримку та співпрацю в реалізації добрих справ на розвиток громади та підтримки ЗСУ.

Від імені Торчинської селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету щиро вітаю з Днем Державного Прапора та Незалежності України!

Від щирого серця бажаю всім жителям миру та злагоди, здоров’я та довголіття. Всім нам мирного неба над головою, добробуту кожному дому, процвітання нашому селищу та всій нашій Україні.

Зі святом!

З повагою

Голова Торчинської громади,

Юрій КРЕВСЬКИЙ

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь