Облаштовуємо безпечні укриття у навчальних закладах громади

Дата: 26.09.2022 16:33
Кількість переглядів: 79

Постійна загроза воєнної агресії змусила посилити безпеку навчального процесу в освітніх закладах України.

У Торчинській громаді станом на 26 вересня навчання триває лише у тих школах, де облаштовані безпечні укриття. Наразі уроки проводяться у Скірченській та Смолигівській гімназіях Торчинської селищної ради. В укриттях Воютинського ліцею Торчинської селищної ради, Веселівської гімназії-філії ОЗЗСО "Торчинський ліцей" та в ОЗЗСО "Торчинський ліцей" тривають ремонтні роботи.

Днями у Торчині з робочим візитом побував народний депутат В'ячеслав Рубльов. Зокрема, нардеп ознайомився, на скільки готовий до початку очного навчання опорний заклад загальної середньої освіти "Торчинський ліцей".

- На початок навчального року в нашому ОЗЗСО - 706 учнів. Від 1 вересня вони всі навчаються дистанційно. Щойно буде облаштовано укриття, діти будуть вчитися у класах, - запевняє директор Андрій Сікірінський.

Селищний голова Юрій Кревський поінформував, що ремонт укриття відбувається за кошти освітньої субвенції. Підвальне приміщення може вмістити до 1600 осіб.

- Спільно з депутатським корпусом селищної ради ми мали чітку позицію: поки не будуть облаштовані укриття в освітніх закладах, вони не запрацюють. Наразі з 10 шкіл громади навчання розпочате у Смолигові та Скірче. Принагідно хочу подякувати керівництву СГПП "Дружба" та батькам скірченських школярів, які долучилися до облаштування укриття у гімназії.

Щодо Торчина, то, за попередніми прогнозами, за 2-3 тижні в школі розпочнеться навчання, - зазначив Юрій Кревський.

Паралельно із ремонтом укриття, в ОЗЗСО "Торчинський ліцей" триває облаштування внутрішніх вбиралень за кошти соцеконому. На сьогодні санітарні приміщення готові на 60-70%.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь