Відновили спортивний майданчик

Дата: 08.10.2022 16:19
Кількість переглядів: 93

Коли непрості справи робити легко?

- Коли всі разом, не чекаючи , що зробить хтось, беруться до діла.

Так сталося і цього разу...

В Торчині є спортивний майданчик зі штучним покриттям. Спортивна конструкція через активне використання мала донедавнього непривабливий вигляд. До війни були плани встановити новий сучасний спортивний майданчик, але нажаль, зараз це неможливо.

Тому вирішили: треба навести лад на існуючому майданчику.

Вирішили - і зробили: замінили усі поломані дошки ( Ярослав Бохін - дякуємо за роботу). Пофарбували увесь майданчик! На це пішло 29 банок фарби 2.8л кожна. Немало - чи не так? Дякуємо усім, хто допомагав фарбувати: це і юні футболісти на чолі з тренером Андрієм Гловацьким, і працівники ОЗЗСО Торчинський ліцей та ті, кому небайдуже, що відбувається в громаді. Обкошування території навколо майданчика взяли на себе вчителі фізкультури: Андрій Шульгач та Олександр Гаврилюк ( багато було роботи - дякуємо щиро за співпрацю). Працівники Вужкг Торчин підрізали та почистили дерева. Працівники школи залили бетоном ями на футбольному полі. Тепер хочемо ті залиті ями застелити новим покриттям, адже міняти усе покриття поля на нове недоцільно. Також велику вдячність висловлюємо Дмитру Щербюку та його хорошим хлопцям, які взяли на себе відновлення футбольних воріт, хоча це було непросте завдання.

А ще дякуємо Людмилі Лонюк та Не корумповане покоління No corrupted generation за допомогу у придбанні фарби на 4500грн. Це чудовий приклад співпраці з громадою задля реалізації хороших справ. І хоча на відновлення майданчика витрачено більше 20 тис.грн - спільними зусиллями зроблено хорошу справу! І це добре)))

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+12


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь