Продовжуємо допомагати Збройним Силам України

Дата: 08.08.2022 12:34
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Одним із пріоритетних напрямків є забезпечення військовослужбовців автомобілями.

Нещодавно з Торчинської громади було відправлено ще два автомобілі для наших захисників.

Як це відбувається?

Зазвичай ми стараємося допомагати тим військовим частинам, де несуть службу жителі Торчинської громади. Далі чекаємо офіційного листа від командування військової частини. Тоді оголошуємо збір коштів на автомобіль. Уже в той час наші волонтери моніторять інформацію з-за кордону щодо придбання автомобіля,адже попит зараз величезний, і часто буває так, що за машиною треба їхати у другий кінець Польщі. Потім цю машину треба перевезти через кордон. Уже на місці автомобіль проходить техогляд, якщо потрібно, виконуються ремонтні роботи. І тоді команда волонтерів доставляє їх туди, де ведуться бойові дії.

Зрозуміло, що багато людей задіяно у цьому процесі. Передусім хочеться подякувати людям, завдяки яким вдалося зібрати потрібну суму грошей. Хочеться згадати усіх поіменно, але тоді вийде величезний список. Тому спробуємо погрупувати. Отож, до збору коштів вкотре активно долучилися члени добровольчого формування Торчинської селищної ради, колектив ВУЖКГ Торчин, парафіяни Святостефанівської церкви (настоятель Анатолій Ткачук). Крім того, значну суму коштів передала сім»я Василя Лисака з Торчина. Також до збору коштів долучилася родина Подгальських з Торчина.

Купили та привезли автомобілі з Польщі Щербюк Дмитро та Ревуцький Петро.

Відправляючи на фронт, намагаємося загрузити автомобіль продуктами харчування та потрібними речами. До цього процесу долучився гуманітарний пункт Торчинської селищної ради. Крім того, продукти харчування передав Лисак Василь. Дмитро Щербюк надав бензиновий генератор, газові балончики та інші матеріали. Також фінансово долучився уродженець Торчина Матчук Віктор.

Для відправки двох автомобілів на фронт треба заправити аж три автомобілі: два тих, що передаються військовій частині і той автомобіль, яким волонтери повернуться назад. А це близько пів тони пального. Отож, 200 літрів пального закуплено за кошти працівників Торчинської селищної ради (до слова – щомісяця з початку війни усі працівники селищної ради здають одноденний заробіток на потреби ЗСУ). Крім того з пальним допомогли Руслан Шепелюк, Віталій Рудченко, Дмитро Щербюк, Петро Коляда, Микола Щербик, Микола Тимощук, Микола Грома, Олександр Кондисюк.

Ну а доставив автомобілі на передову Олександр Красовський з товаришами.

Ось такий довгий шлях доставки авто для наших військових. Хоча робимо ми це все швидко! А знаєте, чому? Бо в Торчинській громаді живуть небайдужі люди, ті, які готові ділитися останнім, аби допомогти нашим захисникам і тим самим наблизити перемогу!

Разом ми зможемо більше!!!

Єднаймося, друзі, задля хороших справ!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь