ОГОЛОШЕННЯ про добір та призначення на заміщення вакантної посади начальника відділу юридичного та кадрового забезпечення, супроводження публічних закупівель Торчинської селищної ради без конкурсного відбору

Дата: 10.11.2022 08:12
Кількість переглядів: 173

Торчинська селищна рада оголошує добір та призначення на посаду:
- начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення, супроводження публічних закупівель Торчинської селищної ради – 1 одиниця.
Особи, які претендують на посаду, подають наступні документи: заява, заповнена особова картка встановленого зразка та документи, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.
Кандидат на посаду:
Повинен знати. Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про публічні закупівлі» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління.
Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.
Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.
Крім того, окремі вимоги для посади – базові знання з основ роботи на комп’ютерній техніці.
Документи приймаються протягом 15 календарних днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: Волинська область, Луцький район, смт Торчин, вул. Незалежності, 103, відділ юридичного та кадрового забезпечення, супроводження публічних закупівель Торчинської селищної ради, тел. (0332) 791 309, 791 044.
Додаткова інформація щодо основних функцій, обов’язків, розміру та умов оплати праці надається селищною радою.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь