Підтримка людей з інвалідністю

Дата: 22.06.2022 17:23
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

А чи хто задумувався, як зараз живеться людям з особливими потребами і їхнім родинам? Ці люди «несуть свій хрест», не чекаючи ні від кого допомоги.

І їм зараз дуже важко: пенсії мізерні, працювати не можуть, бо більшість з них неповносправні; медикаменти, які потрібні щоденно – дорогі…

Тішимося, що завдяки співпраці з Національною асамблеєю з інвалідністю в рамках проекту ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», вдалося допомогти таким людям.

Була зібрана інформація серед найбільш потребуючих жителів громади з інвалідністю та сформовано продуктові набори для них. Крім того, були закуплені медичні препарати.

Ви не уявляєте, які щасливі були ці люди. І не через те, що отримали подарунки, а через те, що в такий складний час - час війни, знайшлася можливість і їм приділити увагу та ще й допомогти.

Люди з особливими потребами, як ніхто інший, потребують нашої уваги і підтримки – хоча б психологічної, але підтримки. І хочеться відмітити співпрацю з Національною асамблеєю з інвалідністю, завдяки якій уже зроблено багато хороших справ для людей з інвалідністю в нашій громаді.

Співпраця триває. І незабаром ми повідомимо ще одну дуже хорошу новину – важливий проект, який вдалося реалізувати в громаді, щоб покращити надання медичних послуг для жінок з особливими потребами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь