Спільна турбота про дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 18.02.2022 16:16
Кількість переглядів: 2606

З метою надання спільної підтримки дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, представниками служби у справах дітей Торчинської селищної ради разом із головою Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», 17 лютого 2022 року здійснено виїзд на території сіл Садів, Білосток, Буяни, Веселе, селища Торчин до 8 сімей, в яких виховується 33 дитини.

За сприяння голови благодійного фонду Людмили Лонюк батьки отримали продуктові набори (крупи, олія, цукор, мука, солодощі), а діткам вручено подарунки (іграшки, засоби особистої гігієни, одяг, книжечки, приладдя шкільне та для творчості і малювання).

До надання допомоги у вигляді одягу та взуття дітям зазначеної категорії, яку зібрали небайдужі мешканці Торчинської громади в рамках акції «Допоможи ближньому», долучилася і голова Громадської організації «Молодіжка» Юлія Шклярук.  

Діти з великою радістю і захопленням розглядали подарунки, а щирі посмішки та радість в їхніх очах говорили, що вони їм сподобались. Водночас батькам в черговий раз наголошено про належне виконання батьківських обов’язків щодо виховання, навчання та утримання дітей.

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь