Оголошення про скликання шістнадцятої сесії Торчинської селищної ради

Дата: 13.02.2022 18:02
Кількість переглядів: 2483

Фото без опису

16 лютого 2022 року о 10.30 год. в залі засідань селищної ради відбудеться шістнадцята сесія восьмого скликання.

На сесію запрошені заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старости сіл, начальники відділів та спеціалісти виконавчого апарату селищної ради, керівники підприємств та організацій селищної ради.

На розгляд сесії включені до порядку денного наступні питання:

1.  Про затвердження порядку денного шістнадцятої сесії восьмого скликання.

2.  Про виконання бюджету Торчинської селищної територіальної громади за 2021 рік».

3.  Про внесення змін до рішення сесії № 15/3 від 22.12.2021 року «Про бюджет Торчинської селищної територіальної громади на 2022 рік».

4 .  Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Торчинської територіальної громади на 2022 рік.

5.  Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Торчинська районна лікарня Торчинської селищної ради» на 2022 рік

6. Про внесення змін до Програми надання соціальних послуг та інших  видів допомоги незахищеним верствам населення  Торинської територіальної громади на 2022 рік.

7. Про затвердження Програми заходів забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2022 рік

8. Про затвердження Стратегії розвитку Торчинської громади на 2022-2027роки.

9.Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Торчинської громади на 2022 рік.

10. Про стан виконання Програми соціального захисту дітей, профілактики бездоглядності та правопорушень в дитячому середовищі за 2021 рік.

11. Про надання згоди у погодженні передачі в оренду майна КНП «Торчинська районна лікарня Торчинської селищної ради»

12. Про реєстрацію земельних ділянок у комунальну власність Торчинської селищної ради

13. Про  внесення зміни  до рішення Торчинської селищної  ради від 11.11.2020 року № 55/56 « Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для продажу права оренди шляхом проведення аукціону ».

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  їх  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна ділянка).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  їх  у власність у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).

16. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянок в натурі (на місцевості) на частки (паї).

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу їх оренду.

18. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу  їх  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).

19.  Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність для ведення особистого селянського господарства.

20. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду,  для обслуговування  приміщення  телятника (господарський двір).

21. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду,  для обслуговування приміщення складу (господарський двір).

22. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду,  для іншого сільськогосподарського призначення    (вид використання: для обслуговування приміщення свинарника) (господарський двір).

23. Про затвердження проекту Детального плану території для будівництва і обслуговування господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

24. Про  внесення зміни до рішення Торчинської селищної ради від 14.07.2021 року № 9/233 за згодою сторін «Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ».

25. Про  внесення зміни за згодою сторін до рішення Торчинської селищної  ради від 29.09.2021 року № 11/161 « Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

26. Про  внесення зміни за згодою сторін до рішення Торчинської селищної  ради від 29.09.2021 року № 11/113 « Про надання дозволу на розробку  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

27. Про відміну за згодою сторін рішення Торчинської селищної ради від 26.06.2020 року № 52/64 « Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).

28. Про вилучення земельних ділянок із користування  за згодою сторін, які були надані для ведення  особистого селянського господарства та городництва

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) на умовах оренди, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).

30. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні частки (пай)  у рівних частинах відповідно до сертифікатів на право на земельні  частки ( пай ) від 23.02.2004 року серія ВЛ № 0239612, 23.02.2004р. серія № ВЛ№0239613.

31. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) відповідно до сертифікату на право на земельну  частку ( пай ) від 11.09.1997 року серія ВЛ № 0142447.

32. Про   наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність,  для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

33. Про  наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства.

34. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для городництва

35. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки, для обслуговування мінні-пекарні та магазину, смт Торчин.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту  детального плану території земельної ділянки,  для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

37. Про  надання дозволу про укладання Додаткової угоди щодо поновлення договору оренди земельної ділянки зареєстрованого в Управлінні Держкомзему у Луцькому районі, про те що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 30.12.2011р.за № 072280004000533,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва с. Верхи.

38. Про затвердження розпоряджень, прийнятих селищним головою в міжсесійний період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь