Зустріч голови громади з делегацією ОБСЄ

Дата: 12.01.2022 20:06
Кількість переглядів: 1817

Фото без опису

12 січня 2022 року голова Торчинської громади Юрій Кревський зустрівся із делегацією Львівського представництва Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні.

Міжнародні спостерігачі СММ ОБСЄ Дженіфер Лейнглейс та Марк Лам’є приїхали, аби ознайомитися із дотриманням прав людини, зокрема прав нацменшин в Торчинській громаді.

Під час зустрічі сторони обговорили причини та наслідки конфлікту, який виник восени між оссобами ромської національності та учасником АТО, жителем Торчинської громади.

Також міжнародні спостерігачі СММ ОБСЄ цікавилися, як керівництво громади забезпечує рівний доступ осіб ромської національності до отримання державних послуг.

Голова громади Юрій Кревський запевнив, що усі жителі громади, не залежно від національності та соціального статусу мають рівні можливості для отримання послуг, які надаються в громаді, зокрема і освітніх.

«Дякую за можливість зустрітися сьогодні із вами. Ми проводимо зустрічі із представниками громад, аби детальніше зрозуміти проблеми, з якими ви стикаєтеся та налагодити співпрацю в регіонах», – зазначила Дженіфер Лейнглейс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь