#22 Дрібний поточний ремонт дороги до села Хорохорин

Дата: 25.12.2021 09:57
Кількість переглядів: 1849

 

Однією з найболючіших проблем жителів села Хорохорин багато років поспіль є вкрай незадовільний стан дороги, яка веде до села.

Це дорога обласного значення. Цьогоріч Служба автомобільних доріг Волинської ОДА цьогоріч не планувала ремонтувати даний напрямок дороги, тому кошти на дані роботи не закладалися.

Але, завдяки співпраці керівництва Торчинської громади з керівниками, які відповідають за ремонт доріг обласного значення, вдалося провести дрібний поточний ремонт на частині дороги, яка веде від траси Луцьк-Устилуг у напрямку села Хорохорин. Протяжність відремонтованої дороги близько 5 км.

На виконання робір з дрібного поточного ремонту дороги, яка веде до села Хорохорин, з обласного бюджету було витрачено близько 4млн.грн.

Зі слів працівників дорожньої служби, стан дороги знаходився у вкрай незадовільному стані, оскільки ремонтні роботи не проводилися багато років. І тепер, навіть для дрібного поточного ремонту, треба значно більше коштів.

Керівництво Торчинської громади висловлює вдячність Оксані Грицюк, директору ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області» за співпрацю.

До слова, співпраця зі Службою автомобільних доріг Волинської ОДА продовжується та є домовленості керівників щодо закінчення ремонтних робіт на даній дорозі у наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь