Культурний форум: Волинь-2022

Дата: 23.12.2021 09:38
Кількість переглядів: 1814

Фото без опису

17 грудня в мистецькому просторі "Гармидер ангар-stage" у Луцьку відбувся непересічний захід: «Культурний форум: Волинь-2022».

На зустрічі зібралися представники влади та органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій та установ культурного спрямування Волинської області.

Приємно, що Торчинська громада на заході звучала як громада, у якій вдалося провести чудовий культурний захід: фестиваль Торчинський ярмарок.

Цьогоріч, вперше на Волині, відбулись дві унікальні мистецькі події – фестивалі «Торчинський ярмарок» і «Олицька переберія». Обидва заходи – важливі для промоції області, для розвитку культури і посилення туристичної привабливості. Про це розповів під час виступу на форумі Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради.

Приємно, що сьогодні Торчин згадується не лише як селище, у якому виготовляють смачний майонез, але й як громаду, у якій започатковано чудовий фестиваль Торчинський ярмарок - зазначила представниця Торчинської громади, Алла Ревуцька.

- Для нас це хороший досвід співпраці з чудовими командами професіоналів: Мистецьке об'єднання "стендаЛь" та ГаРмИдЕр.

- Крім того, Торчинська громада має хороший туристичний потенціал, адже Торчиський народний історичний музей імені Григорія Гуртового готовий приймати туристів.

Зазначимо, Торчин має вдале георгафічне розташування, що дозволяє розвивати внутрішні обласні маршрути у напрямку Луцьк-Торчин-Затурці-Володимир.

Отож, Торчинська громада відкрита до співпраці та готова напрацьовувати цікаві туристичні маршрути, організовувати культурно-мистецькі події.

«Культурний форум: Волинь-2022 - це важлива стратегічна подія для області, яка дала можливість налагодити партнерство для ефективнішої роботи і співпраці у сфері культурних та креативних індустрій у 2022 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь