№16 Придбання шкільних парт для першокласників

Дата: 22.12.2021 09:28
Кількість переглядів: 1480

Фото без опису

У рамках реалізації реформи «Нова українська школа» закуплено 166 комплектів шкільних парт.

Нові парти для учнів є мобільними, безпечними та екологічними, яскравого кольору та сучасно оформлені. Новітні модульні столи забезпечують можливість працювати колективно, але з індивідуальним місцем для кожної дитини.

Учні матимуть можливість вільно пересуватися класом, трансформуючи свої робочі місця для групової та індивідуальної роботи.

Шкільні меблі були закуплені за кошти освітньої субвенції – 156тис 64грн. та співфінансування з бюджету Торчинської селищної ради у сумі 17тис.340грн.

Крім того, були закуплені комплекти шкільних парт для другокласників Хорохоринського ліцею. Справа в тому, що минулоріч навчальний заклад був у підпорядкуванні колишньої Смолигівської громади. З якихось причин меблі для тодішніх першокласників не були закуплені.

Ми не можемо допустити, аби наші учні не отримали однакові комфортні умови для навчання. Тому було прийнято рішення парти для другокласників Хорохоринського ліцею закупити за кошти бюджету Торчинської громади. На це було витрачено 65тис.636грн.

 «Для нас важливо не просто виконати всі умови реформи і закупити все необхідне, а дійсно створити такий освітній простір, що забезпечить успіх запланованих перетворень», – зазначив голова громади, Юрій Кревський.

Меблі виготовлено з матеріалів, дозволених чинним санітарним законодавством для використання в навчальних закладах, відповідають санітарно-гігієнічним вимогам: відсутність гострих кутів, сторонніх запахів, матова поверхня стільниці, стійкість конструкції, наявність пристроїв для запобігання пошкодження або забруднення підлоги.

Працюємо далі над покращення умов навчання наших діток – майбутнього Торчинської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь