Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Пролісок» - переможці фестивалю "Українські зірочки"

Дата: 21.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 3716

Фото без опису

Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Пролісок» із Воютина здобув 1-ше місце на Всеукраїнському дистанційному онлайн фестивалі-конкурсі дитячої творчості «Українські зірочки».

Сьогодні почесну місію нагородження учасників ансамблю «Пролісок» виконав заступник селищного голови Віталій ФРАНЧУК, який наголосив, що наполеглива праця завжди увінчується успіхом.

Віталій Анатолійович подякував усім за професіоналізм, відданість улюбленій справі та вручив учасникам колективу , окрім подяк та медалей, солодкі подарунки від Торчинської селищної ради.

- Діти сприйняли перемогу як чергове досягнення. Їм цікаво брати участь у творчих конкурсах і виборювати призові місця, змагаючись із достойними суперниками, – наголошує Андрій Мельничук, художній керівник ансамблю.

Учасники колективу – дітки віком від 8 до 16 років, які займаються у старшій, середній і молодшій групах. До перемоги у номінації «народна хореографія» старша група наполегливо прямувала протягом 8 років.

Керівник танцювального колективу зазначає, що конкурентами воютинських танцюристів були серйозні танцювальні колективи з великих міст України.

- Зі своїми вихованцями об’їздив половину України. Діти виступали на багатьох сценах нашої держави і завжди займали 1, 2 і 3 місця. Недарма ж у травні колектив учергове підтвердив звання зразкового, – каже Андрій Мельничук.

Наставнику приємно, що учасники старшої групи, які стали студентами коледжів, приїжджають додому на вихідні і без зайвих нагадувань ідуть на репетиції. А найперші танцюристи «Проліска» вже приводять своїх діток на заняття танцями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь