№12 ВІДКРИТТЯ ПУНКТУ ПОСТІЙНОГО БАЗУВАННЯ ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В ТОРЧИНІ

Дата: 21.12.2021 15:10
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Основним завданням розгалуження мережі екстреної швидкої допомоги є забезпечення на території Волинської області і, зокрема, території Торчинської громади, надання своєчасної та якісної екстреної медичної допомоги дорослому і дитячому населенню.

Для забезпечення жителів Торчинської громади вчасним наданням екстреної медичної допомоги, 21 липня відкрили оновлений пункт постійного базування бригади екстреної медичної допомоги у Торчині.

-Пункт постійного базування бригад екстреної медичної допомоги раніше був в приміщенні Торчинської районної лікарні. Але працівники нарікали на неналежні умови праці, адже приміщення, яке було виділено для лікарів швидкої допомоги, було маленьке та не відповідало вимогам для ефективної роботи. Тому була загроза, що пункт постійного базування бригад екстреної медичної допомоги переїде в іншу громаду. Ми не могли цього допустити, тому запропонували інші варіанти приміщень, які відповідають усім вимогам та забезпечили належні умови праці медиків, - каже голова Торчинської громади, Юрій Кревський.

Реалізація цього проекту та створення на території Торчинської селищної ради пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги стала можливою завдяки сумісним та злагодженим діям керівництва Торчинської селищної ради та Комунального підприємства Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф, і, як результат – було знайдено шляхи співфінансування з бюджетів різних рівнів на проведення ремонтних робіт в приміщенні, придбання меблів та забезпечення пункту екстреної медичної допомоги усім необхідним.

Крім того варто зазначити, що, завдяки сприянню народного депутата України, Вячеслава Рубльова, бригада екстреної медичної допомоги отримала новенький спеціально обладнаний автомобіль.

На відкриття пункту постійного базування бригади екстренної медичної допомоги приїхав Вячеслав Рубльов , привітавши усіх з хорошими результатами роботи. Вячеслав Володимирович вручив Подяки тим, хто доклав найбільше зусиль для створення пунтку та подарував медикам мікрохвильову піч.

Умови у тих, хто повсякчас стоїть на сторожі нашого здоров»я та життя, мають бути комфортними та зручними!Будьмо усі здорові!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь