30 добрих справ: №4 облаштування автобусних зупинок

Дата: 11.12.2021 00:33
Кількість переглядів: 3611

Фото без опису

Протягом 2021 року в населених пунктах Торчинської громади було облаштовано 8 автобусних зупинок. Деякі встановили «з нуля», а деякі впорядкували і освіжили яскравими фарбами.

БІЛОСТОК

У селі Білосток місцеві мешканці та жителі сусіднього Горзвина навели лад на діючій зупинці неподалік храму. Керівник фермерського господарства Міжгір'я Анатолій Франчук закупив будівельні матеріали. А місцеві майстри провели ремонтні роботи. До ремонту долучилися небайдужі мешканці села, яких зорганізувала Світлана Петрук. Це Франчук Олександр, Пінчук Віктор, Никитюк Віталій, Никитюк Василь, Петрук Юрій, Наконечний Сергій, Куліш Андрій. А прикрасили зупинку керівники та вихованці творчої студії «Чарівне Янголятко».

БУЯНИ

В Буянах вихованці студії Чарівне Янголятко та юні місцеві жителі під керівництвом Ірини Гордійчук прикрасили ще дві зупинки художнім розписом. Завдяки старанням дітей та дорослих вдалося створити оригінальні, яскраві та креативні локаціі в громаді.

Дана ініціатива була реалізована в рамках проекту "Некорумповане покоління" за фінансової підтримки ВОБФ "Благодійна місія. Україна ".

Керівник благодійного фонду Людмила Лонюк подарувала усім юним художникам подарунки та солодощі.

ВЕСЕЛЕ

В центрі села Веселе впорядкували автобусну зупинку. Завдяки співпраці з ТОВ Веселе-Агро були закупили матеріали та провели ремонт. Спільно з ВОБФ "Благодійна місія. Україна" в рамках проекту Не корумповане покоління No corrupted generation закупили фарби для оздоблення зупинки. А вихованці студії "Чарівне Янголятко" разом із керівниками Іриною Гордійчук та Аллою Ревуцькою розмалювали зупинку квітковими та вишиваними орнаментами. До роботи долучилися юні жителі Веселого та староста села Тетяна Торлупа. Окремої вдячності заслуговують жителі села Веселе Колос Юрій та Богуцький Володимир за виконані

ремонтні роботи на зупинці.

ВОЮТИН

Завдяки спрівпраці влади з сільськогосподарськими підприємствами, які здійснюють свою діяльність на території Торчинської громади, вдається зробити багато хороших справ. Так, у центрі села Воютин, завдяки старанням та фінансовій підтримці Валентини Здрилюк, керівниці СГПП «Дружба», було відновлено автобусну зупинку. Тут вирішили, що краще збудувати нову, аніж ремонтувати стару. Вирішили – і зробили. І тепер в центрі Воютина стоїть новенька сучасна зупинка громадського транспорту. Хороший результат!

ТОРЧИН-ВЕСЕЛЕ

Для зручності пасажирів, які користуються громадським транспортом, у напрямку дороги Торчин-Веселе облаштовують ще три зупинки. Одну – по вулиці Боратинській у Торчині, дві – на в’їзді у село Запусти.

За кошти селищної ради виготовлена проектно-кошторисна документація на встановлення зупинок громадського транспорту у визначених місцях, привезено землю та пісок для належного планування території, а також буде придбано та встановлено автобусні павільйони. Облаштування зупинок дасть можливість створити умови для безпеки руху транспортних засобів ( в даному випадку це рейсовий автобус); безпечні та комфортні умови для громадян ( в даному випадку під час очікування рейсового автобусу); комфортні транспортні сполучення по громаді; сприяти організації безпечного і регулярного перевезення громадян; створити безпечні і комфортні умови роботи водіїв рейсових автобусів.

Отож, співпраця місцевих органів влади з соціально-відповідальним бізнесом та громадським сектором дає хороші результати для покращення інфраструктури в Торчинській громаді.

Дякуємо усім ЛЮДЯМ ДОБРОЇ ВОЛІ, які своєю небайдужістю, ініціативністю та наполегливістю допомагають створювати комфортні умови задля розвитку Торчинської громади.

Разом ми – сила!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь