День спільних дій  в інтересах дітей у Торчинській громаді

Дата: 19.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 3058

Фото без опису

З нагоди Всесвітнього дня дитини та прийняття Конвенціїї про права дитини на території Торчинської громади було організовано та проведено ряд заходів:

16 листопада 2021 року службою у справах дітей селищної ради проведено круглий стіл на тему «Соціальний захист дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах» в якому взяли участь старости сіл громади, представники сектору соціального захисту населення, центру надання соціальних послуг селищної ради. Під час засідання обговорено питання взаємодії суб’єктів соціальної роботи з дітьми, які потребують соціального захисту.

Фото без опису

18 листопада 2021 року службою у справах дітей селищної ради спільно з фахівцем соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради відвідано 8 сімей, де виховується 34 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах. Кожна дитина отримала подарунок (ігри, іграшки, енциклопедії), кошти на придбання яких були виділені селищною радою.

Фото без опису

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, роз’яснено статті 150, 164 Сімейного кодексу України. Наголошено про відповідальність за виховання, утримання та розвиток дітей;

19 листопада 2021 року проведено семінар-навчання для опікунів (піклувальників) з питань соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під час семінару начальник служби у справах дітей селищної ради Руслана Христін нагадала опікунам їхні права та обовязки, повідомила проблемні та найбільш актуальні питання, які виникають під час роботи з дітьми даної категорії. Фахівець соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради розяснила особливості та умови здійснення соціального супроводу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сімях опікунів (піклувальників). Завідувач сектору соціального захисту населення селищної ради Валентина Шабатовська поінформувала присутніх про перелік документів, які необхідно подавати для призначення допомоги на дітей, над якими призначено опіку (піклування). Присутні мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавили. По закінченні семінару кожному були роздані памятки з відповідними рекомендаціями.

 

 

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь