20 листопада - Днем спільних дій в інтересах дітей

Дата: 19.11.2021 15:21
Кількість переглядів: 2721

Фото без опису

20 листопада вважається Днем спільних дій в інтересах дітей. Саме цього дня 1989 року Генеральною Асамблеєю ООН була прийнята та відкрита для підписання Конвенцію про права дитини – міжнародний документ, який вперше в історії людства визначив повний спектр прав дитини та правові стандарти у сфері захисту прав дитини.

Конвенція базується на чотирьох основних принципах: першочерговість інтересів дитини, забезпечення повноцінного життя та розвитку, залучення до громадського життя, відсутність дискримінації. Наразі метою державної політики щодо дітей є покращення їх становища.

Торчинська громада постійно вдосконалює систему підтримки родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, протидії домашньому насильству, забезпечення конституційних прав і законних інтересів дітей, підвищення ролі сім’ї у вихованні дитини та формування рівної відповідальності батьків стосовно дітей. Об’єднує зусилля служб та організацій, діяльність яких спрямована на соціальний захист підростаючого покоління.

Вітаємо всіх, хто своєю працею та наполегливістю зміцнює благополуччя дітей, сприяє розвитку стосунків і взаєморозуміння в юному середовищі! Тільки разом ми зможемо захистити дітей від життєвих негараздів, створити всі умови щоб вони виросли добрими, світлими, щасливими та сердечними!

 

З повагою

селищний голова

Юрій КРЕВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь